Tietoa

Oma kuva
Minun tarinani

Vuonna 1999 äiti vei minut luistelukouluun, josta alkoi 16 vuotta kestänyt taitoluistelu-ura. 16 vuoden aikana opin paljon urheilijan elämästä ja kiinnostus valmennusta ja urheilijoiden auttamista kohtaan alkoi.

Lopettamisen jälkeen aloitin taitoluistelijoiden valmentamisen sekä fysioterapiaopinnot. Opiskelin fysioterapeutiksi, koska halusin auttaa urheilijoita harjoittelemaan ilman loukkaantumisia sekä kehittymään nousujohteisesti.


Mitä teen

Fysioterapiaa eli kuntoutan vammoja, selvitän kiputilojen syitä ja ohjaan ennaltaehkäiseviä harjoitteita, jottei vammoja tulisi. Muokkaan lajiharjoittelua sellaiseksi, että loukkaantuminen ei estä harjoittelua kokonaan. Aina on jotain mitä pystyy kehittämään loukkaantumisesta huolimatta. Tavoitteena on, että fysioterapian päätyttyä luistelija olisi paremmassa kunnossa kuin ennen loukkaantumista.


Miksi teen

Haluan auttaa luistelijoita kehittymään vahvemmiksi urheilijoiksi ja lisäämään terveitä harjoittelupäiviä.

Saan motivaatiota työhöni siitä, kun näen asiakkaiden oppivan uusia asioita, olivat ne sitten isoja tai pieniä.

Nea kato! Mä pääsen kyykkyyn ilman, että mun kantapäät nousee.


Ketä palvelen

Palveluni on toteutettu yksinluistelijoille, muodostelmaluistelijoille ja pariluistelijoille sekä jäätanssijoille. Otan tietenkin vastaan myös muiden lajien urheilijoita ja kuntoilijoita.


Millainen olen ihmisenä

Olen ahkera ja tarkka fysioterapeuttina sekä valmentajana. Ihmisenä olen iloinen ja hymyilevä hassuttelija. Olen motivoitunut auttamaan ihmisiä kehittymään ja selvittämään heidän kiputilojen syyt. Pyrin siihen, että jokainen asiakkaistani nauttii harjoittelusta.